Logo De Stadsbakker

Zaterdag verkoopmedewerkers

Na 4 jaar, 3 jaar en 1 jaar bij ons te hebben gewerkt stopt dit topteam ivm hun studie elders in het land.

Daarom zoeken wij drie nieuwe verkoopmedewerkers. Om voor een goede inwerperkperiode te zorgen beginnen jullie niet alle drie tegelijk maar verspreidt over een periode tussen mei en juli. 

De werktijden variëren met een aanvang tussen 6:00 en 9:00 en een eindtijd tussen 14:30 en 17:30. Tussendoor heb je een half uur pauze. 
Wij zoeken jonge mannen of vrouwen die het leuk vinden om in een winkel klanten te helpen. Je bent vrolijk en enthousiast en kan in een team werken Het is geen probleem als je geen verkoopervaring hebt, wij leren je dit graag. Het is ook geen probleem als dit je eerste baantje is. Het is wel een probleem als je in december op vakantie wil want dat kan in ons bedrijf niet. 

Wij bieden je een salaris volgens cao en daarnaast krijg je op je werkdagen eten en drinken van ons. Mocht je graag wat mee naar huis willen nemen dan krijg je een leuke korting. Daarnaast bieden wij een gezellige werkplek waar veel jongeren hun eerste werkervaring hebben opgedaan. In de vakanties is het meestal mogelijk om extra te werken.  Zoals je voorgangers hopen wij ook dat je een langere tijd bij ons komt werken.

Spreekt dit je aan of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar Arend (arend@destadsbakker.nl) 

  • Zaterdag verkoopmedewerkers

vrijdag 16 april 2021  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

Bevestigingscode